diumenge, 8 d’agost del 2010

Travels to The Edge

Ara fa un parell d'anyets, buscant series i pelis per veure, ens vam trobar amb una agradable sopresa amb uns documentals patrocinats per Canon USA i fets per un tal Art Wolfe (si veieu la seva web, veureu que és un crack del tema!).

És la serie de Travels to The Edge:


M'ho vaig estar mirant una miqueta i vaig descobrir que es tracta de dues temporades de capítols curts, cada un a un lloc diferent del món (a quin millor), per on ell va passejenat amb la seva càmara i el seu trípode i va ensenyant tant alguns paratges increïbles com diferents trucs per a millorar la técnica de la fotografia.

La veritat és que ens hi vam enganxar molt ràpidament, perquè ens encanta tant la fotografia com el viatjar, però hi ha que dir que el païo és un... com ho diria... us tiu amb sort ;) Se'n va de gorra per alguns dels millors llocs del món i per colmo, porta un equip de fotografia absolutament espectacular que no li ha costat ni un duro ;)

Suposo que cadascú tindrà les seves preferències en quant a capítols, però a mi em van encantar els d'Alaska i tota la zona de Glacier Bay (suposo que serà perquè tenim moltes ganes d'anar-hi... )
De totes maneres, si teniu altres preferències veureu que n'hi  ha de tots els racons: madagascar, kenyia, argentina, australia, mali, japó... en fi, un luxe!

Us en poso un petit tall a títol d'exemple:


Trobar els capítols no va ser fàcil, però amb una miqueta de paciència els he anat trobant i baixant tots... us poso un enllaç, però com que us en faltaran, proveu directament a google o a vagos.es.

Espero que us agradi!

1 comentari:

  1. Aquests reportatges són espectaculars, no només fan bones fotografies sino que la filmació és boníssima! Qui fos un traveller to the edge!

    ResponElimina