dimarts, 3 d’agost del 2010

El Calleja!

A casa estem molt aficionats a tot el que són documentals de muntanya, i tot i que en un futur ja us aniré posant quins són els que més ens agradat i on podeu trobar-los, seria injust no citar primer al veritable culpable de que ens enganxéssim a aquest tipus de programes: el Calleja!

El vam descobrir un dia de casualitat, quan vam veure un païo ros i simpaticot estava atravessant el Pol Nord, estirant un mega trineu amb dos companys... i un d'ells es banyava al mar gelat!!

A partir d'aquest capítol ja vam buscar més per Internet i ràpidament vam descobrir la serie de Desafio Extremo, que Cuatro ha emés ens els darrers anys.

En pocs dies ja teniem les dues temporades baixades i ens un tres i no res ens les vam polir!

Nosaltres hem trobat quasi totes les aventures molt espectaculars, però si n'haguèssim de triar algunes, potser diria la del Kilimanjaro (perquè tenim moltes ganes d'anar-ho a fer), i totes les que ha fet per l'Himalaia: l'Everest, el Lothse i el Zanskar!

Us poso un tallet de l'episodi on pujava al Lothse i on es veu ràpidament el seu tarannà: per a ell sempre es la "peor nevada de su vida", mai sap si podrà continuar l'expedició, el vent és el més fort, el fred el més fred... total, un aventurer - showman, però que a nosaltres ens cau la mar de bé!


Per als que no el coneguèssiu, espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada