dissabte, 4 de setembre de 2010

Ja tinc el Garmin Dakota 20!

Després de molt pensar-m'ho, m'he decidit a comprar-me un GPS de muntanya. Al final m'he acabat decantant pel Dakota 20 de Garmin, perquè els eTrex em semblaven massa grossos i els Oregon massa cars.El millor preu l'he trobat per Internet, a la botiga Trekkinn, i tot ha anat perfecte... en dos dies el tenia a casa.

De moment, i amb el poquet us que li he donat, el que més m'ha agradat és la seva mida (cap al palmell de la mà) i la claretat de la pantalla (fins i tot en exteriors). El que menys, la documentació (manuals, etc.), el que funcioni amb piles i no amb bateria i el pes, que és un pelet més del que m'esperava... de totes maneres, de moment n'estic encantat!

El primer que he fet és baixar-me el software de Garmin per Mac (el Basecamp i el Mapinstall) i un parell de mapes (el Topo España v4 i el Topohispania v1).

En propers post, quan ja hi tingui una mica més d'experiència, ja us aniré anire explicant coses de cadascun d'ells.

Ara per ara, l'únic que us puc dir és que a simple vista el Topo España v4 té la mateixa informació que el Topohispania, però a més, té digitalitzada tota la informació del relleu i al Basecamp es veu de maravella! Mireu aquestes dues visions del Pedraforca... realment crec que aporta moltíssim el poder-ho veure en 3D (i si es vol, també es pot veure en pla!).

Visió del Topo España v4Visió del Topohispania


L'únic problema és que el Topo España v4 s'ha de pagar, mentre que el Topohispania és gratuit...

Demà l'estrenaré amb una sortida en bicicleta, així que ja us aniré explicant més experiències!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada