dimecres, 28 de juliol del 2010

Cap a la Garmin Triathlon de Barcelona


Aquest any, i per tercer cop consecutiu, hem decidit tornar-nos a apuntar a la Triathló de Barcelona que es fa al mes d'Octubre!

Llegint això potser us fareu una idea equivocada sobre les meves possibilitats ;)

Aquest serà el tercer en que participem a la categoria d'aficionats, la que anomenen "super-sprint": 400 metres nedant, 10 km en bici i 2.500 metres corrents... total, que tampoc es gaire!
Per la gent que fa triathlons aquesta és una distància que quasi fa riure, però per als que ens fan respecte aquestes coses, és un distància més que raonable!

L'experiència dels darrers dos anys ha sigut molt clara: anar en bici i córrer tothom ho sap fer, però pel que fa al nedar, amb 300 persones més apilotonades... et pots arribar a agobiar un pelet! A més, l'any passat hi havia unes onadetes que déu n'hi dó!

Aquest any ja he començat a entrenar i com sempre, ho faig en funció de l'experiència de l'any anterior:
  • Pel primer any, com que amb prou feines feia els 2,5 km em vaig centrar en entrenar el córrer, vaig entrenar amb prou feines els 400 m nedant (i en piscina) i ni em vaig pujar a la bici... resultat: quasi m'ofego :)
  • Pel segon any, vistos els problemes del primer any, era capaç de córrer 10 km i de nedar-ne 2. Aixó si, la bici, ni tocar-la... llavors el problema va ser que després de la bici, no podia ni moure les cames i el córrer va ser dramàtic!


Per aquest any, he decidit entrenar-ho tot! Surto a córrer, en bici i a nedar al mar! I un dia d'aquest probaré de fer-ho tot seguit!
Així que espero estar ben preparat!!

Ja us explicaré com ha anat, però si surt tal i com espero, l'any que ve ja hem decidit que provarem la categoria d'Sprint (750m d'aigua, 20km de bici i 5km corrent)!

Bé, doncs en tornem a parlar a partir del 17 d'octubre ;)

2 comentaris:

  1. jo em vaig apuntar fa dos anys a la Triatló del juliol de la Vil·la Olímpica i va ser una experiència genial que després vem repetir tots plegats...genial com a objectiu per estar en forma i passar una estona divertida!

    ResponElimina
  2. Bones,

    Els que estem malalts ja portem alguna que altra sprint...la de Gavà va ser mítica a l'abril i amb el mar a 13 graus. He arribat a la conclusió que sé anar amb bici i no em preocupa el córrer, posant-me a ritme (baix, clar) arribo on calgui en una prova així, el que em mata és la refotuda aigua...a Gavà feia molt fred, a la de la Vil·la Olímpica es van equivocar amb la distància i van ser casi 900 metres (cabrons)...vaig sortir de l'aigua que gairebé no m'aguantava dempeus!!

    No vaig arribar l'últim, però per pocs!! De tota manera, creuar la meta d'una sprint et fa sentir un ironman!!

    ResponElimina